Hej världen!

Och nu ska jag berätta här för DIG som är väldigt nyfikna på vad allt detta handlar om, för gissar jag rätt så tror jag att Ni verkligen undrar mycket över vad detta är eller vad som kommer hända.

Vi är alltså några stycken som bestämde oss för att dyka upp lite här och var i Åmål med liknande saker som vi gjort här i våran lilla och enda riktiga och utseendemässigt lite tråkiga busshållplats i staden. Men det kommer bli andra saker även som vi ska fixa och trixa med. Så håll utkik runt i stan och framför allt, se till att läsa och bidra till bloggen!

ToDo-Today är en nystartad liten crazy grupp som är helt hemlighetsstämplad för tillfället om vilka som är med och jag tänker inte avslöja det här heller, det kommer nog heller inte komma fram på ett tag skulle jag gissa på!

Det vi kommer att göra kallas SweetArt och är något som vi blivit inspirerade av några andra som startade upp detta vid namnet; www.356saker.se.

* Sweetart skall inte utföras på sådant sätt att den bryter mot lagen
* Sweetart skall inte utföras med material som skadar det material som verket placeras på
* Sweetarten skall inte lämna några rester efter sig på det material som verket blivit placerat på
* Till den högsta möjliga grad skall sweetarten inte skräpa ner. Sitter ditt verk uppe under en längre tid håll ett öga på det. När och om verket börjar falla isär eller liknande ta och själv plocka ner det.

här på www.todotoday.webb.se kan ni kan följa oss vad vi kommer göra här runt omkring på alla ställen och även små, stora, knasiga, ordinära och totalt bortglömda saker som man kan hitta på en dag när man inte har något alls att göra. Låter inte det bra för er som har idétorka ibland?

Detta inlägg är publicerat i Nyheter och taggat , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.