#84 Upptäck nya filmer

Idag gästbloggar Hampus Algotsson, som är en av de tre som driver bloggen 365 filmer du borde se, där det publiceras ett filmtips varje dag. Hampus läser media på Christian 4’s gymnasium i Kristianstad, där han tar studenten i juni i år.

Vi kollar på mer film än någonsin tidigare. Trots det så känns det som att utbudet av filmer blir smalare och smalare. Häromkvällen när jag blev sugen på att gå på bio så gick det sex filmer här i Kristianstad, om vi bortser från deckarna, den svenska komedin och barnfilmerna så var det bara Avatar som verkade spännande, men den ville jag ju inte se i 2D.

Trots att SF bara visar en sorts film så görs det så mycket mer. Och det finns så mycket mer sedan innan. Även om det inte känns så, så är vår valfrihet enorm.

Det kan vara svårt att hitta de sanna pärlorna, men det finns hjälp. Prata med varandra, kanske någon i din närhet har sett en bra film. Eller ta olika hemsidor till hjälp. Detta är en av anledningarna till att jag valde att starta 365filmer.se, jag vill ge folk tips på filmer som inte fått den marknadsföring som många mastodontfilmer fått. Sedan finns även filmtipset.se som jag använder väldigt mycket och väldigt många andra sidor.

Tid: En halv dag
Kostnad: 100 kr
Känsla: En bra film som du själv kan tipsa andra om.

Vill du gästblogga? Dra iväg ett mail till info@todo-today.se nu.

Detta inlägg är publicerat i Tips och taggat , , , , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.