#62 Gör avtryck

Vi tycker att det är roligt med hälsningar, som till exempel kommentarer på våra inlägg. Lika roligt är det med gamla vanliga gästböcker som man lägger i något hörn i sitt krypin och fyller med massa härliga och fyndiga ord. Man behöver faktiskt inte bara skriva i böcker, utan överallt där du ser en tom yta kan du göra avtryck från dig, utan att kladda ner eller klottra!

På ditt rum kan du till exempel sätta upp massa post-it lappar på en anslagstavla och fylla en hel vägg full med hälsningar från folk som varit där, eller gör ett skrivbordsunderlägg av papper där det är fritt att skriva. Såklart kan du göra samma sak inuti ditt skåp i skolan! Varför inte hänga tomma lappar i en julgran eller i påskriset framöver, där besökarna får chansen att pynta med egna ord?

Vill du inte bara skriva hälsningar och få hälsningar hemma kan du alltid sätta upp ett stort plank någonstans där vem som helst får skriva något. Detta är ett bra tips om man vill bolla ideér vid t.ex ett möte eller visning utav något. Ser du en tråkig, grå vägg någonstans – gör ett plakat med en uppmaning t.ex. ”Detta är bara bäst i Åmål” och placera papper, post-its eller små böcker under, och såklart en  penna! Väggen har nu förvandlats till något helt annat…

Tid: Det tar inte lång tid att skriva en hälsning till någon, kanske bara några sekunder.

Kostnad: Gratis

Känsla: Gör avtryck! Man kan dela både åsikter, minnen och känslor genom små söta ord.

Detta inlägg är publicerat i Tips och taggat , , , , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.