#5 Anordna en turnering

turnering

Det finns alldeles för lite utrymme till en del sporter, därför tycker jag att man bör anordna turneringar mycket oftare! Det behöver inte vara så svårt och avancerat, och den såkallade sporten behöver inte ens vara en sport! Luffarschack till exempel är för underskattat idag. Andra exempel på aktiviteter man kan turnera i är Bordishockey, Dart, Fotboll, Innebandy, Schack eller Biljard!

Börja med att fråga runt om några är intresserade av att delta, skaffa ett place där det går att utöva aktiviteten. Håll er gärna utomhus om ni spelar tillexempel fotboll eller kubb. Änsålänge kan man faktiskt vara ute utan att frysa ihjäl, bara man klär sig varmt och har varm oboy vid sidan av turneringsområdet.

Be varje deltagare att ta med ett pris på ett litet pengavärde, så alla som är med får åtminstonde ett tröstpris. Vill man inte lägga ut några pengar funkar det superbra att tävla om den klyschiga äran! Gör en snygg tabell i Excel, Word eller Paint och skriv in allas namn och poäng.

Let the game begin!

Detta inlägg är publicerat i Tips och taggat , , , , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.