#48 Rid på islandshästar

17 kilometer sydväst om Åmål ligger Hultsjöns Islandshästar. Där kan du få ridlektioner eller uteritter på islandshäst, oavsett om du är nybörjare eller om du ridit förr! De har ett sjönära läge och möjligheter till bad och fiske. Under sommaren anordnas det läger för barn och ungdomar som vill lära sig rida, och jag skulle inte tacka nej till en sådan kurs! Vem vill inte kunna rida?

Det finns också möjlighet till inridning och träning av hästar! Du kan även komma med egen häst för lektioner och även att ha med egen häst på 3-dagars ridläger!

Vilken underbar upplevelse! Ta med en kompis eller någon i familjen och upplev något tillsammans. Perfekt att ge bort i julklapp – ”Uteritt på islandshäst under en härlig dag till våren”. Gör ett eget snyggt kort vettja!

Kostnad: Lektion barn: 120 kr
Lektion vuxen: 150 kr
Uteritt: 270 kr
Sommarläger 3 dagar: ca 1800 kr
Hästar för in- och tillridning: från 2000 kr/mån

Hultsjöns Islandshästar har helårsöppet! Superbra!

Vägbeskrivning: På riksväg 45 i Tösse 10 km söder om Åmål tag av mot Dals Långed. Efter ca 6 km ses Hultsjön på vänster sida. Sväng in på grusvägen före Hultsjön. Första röda huset på vänster sida.

53003_prod_img__20060328083731_popup

Detta inlägg är publicerat i Tips och taggat , , , , , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.