#35 Skapa konst

Vad är konst?

Svaret på denna frågan tror vi på ToDo-Today är den som skapar något. Konst blir till konst när någon säger att det är konst. Vi tycker att konst ska vara lagligt, man ska inte bryta mot lagar, regler, förnedra eller liknande för att skapa konst. Jaha? Måste konst vara gullig? Nej, men inte utföras på sådant sätt att den bryter mot lagen.

  • Hur skapar man konst då? Det är upp till dig.
  • Varför inte ta något gammalt och göra något nytt av det?
  • Ta fram lite färg och måla en tavla?
  • Om du vill kan du till och med delta med din konst på utställningar!

Tid: Precis så mycket tid du vill
Kostnad: Gratis till flera hundra miljoner
Känsla: Kreativitet

Delta i en konstutställning

PUF Åmål (Åmåls ungdomsforum) har startat en ”konst-ig sak” som man kan delta i helt gratis. Om du känner att det är något för dig kan du läsa mer på http://pufamal.se/?p=250 där allting står väldigt tydligt!

Vad betyder Åmål för dig?

Med hjälp av foton beskriver du känslan av ditt Åmål. Valfri komposition. Rota fram gamla bilder eller ta nya. Sätt ihop ett collage i Photoshop, Illustrator, Word eller liknande och skicka ditt bidrag till dittamal@live.se.

Bilderna trycks som planscher och visas på Café XO i Åmål fredagen den 11/12 samt under Kulturhusets i Åmåls fotofestival i april.
PUF Åmål vill ha ditt bidrag senast onsdagen den 9/12.


Detta inlägg är publicerat i Sweet Art, Tips och taggat , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.