#31 Gör gratis julpynt

Detta är ett perfekt tips för alla där ute som känner att det bränner lite för mycket i plånboken när det är dags för julpyntet att inhandlas. Så därför kommer här ett exklusivt tips om hur du kan göra dina egna julgranskulor att hänga i granen!

Använd gamla trasiga glödlampor i olika storlekar. Plocka fram superlim, sax, papper och allt möjligt som du kan klistra på lamporna t.ex. som pärlor, fjädrar, tyg, nitar, halm, snöre, apelsinskal, 50 – öringar, PRECIS VAD SOM HELST!

Limma på accessoarerna på glödlamporna och var noga med att det sitter. Limpistol är det allra bästa att använda! När du är nöjd knyter du fast ett snöre så du kan hänga kulorna.

Jag använde också gamla ljusmanschetter som skulle kastas till mina kulor! Jag målade om dem med hobbyfärg i alla möjliga färger, och sedan limmade jag fast dem på glödlampans stomme. Hur snyggt som helst + att det döljer snöret!

Tid: Ca 1 – 2 timmar

Kostnad: Gratis! Samla på dig saker från t.ex. gamla kläder eller saker som ska slängas.

Känsla: Kreativiteten flödar!

Detta inlägg är publicerat i Sweet Art, Tips och taggat , , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.