#27 Se på film

Film är en fantastisk uppfinning, och det är synd att man inte hinner se på det oftare. Film passar så bra i alla lägen och i olika sammanhang med olika personer. Det finns alltid någon rulle som faller dig i smaken! Det är så bra för det finns alltid någon du inte sett, någon du skulle vilja se eller någon som du aldrig hört talas om. Filmer tar aldrig slut.

Det finns hur många som helst! Det är ett superbra tidsfördriv, man lär sig något utav det, och filmer tar upp känslor som det känns skönt att relatera till ibland. Ständigt utvecklas även filmtekniken och vi ska väl inte vara sist att upptäcka det senaste…

film

Nästa vecka anordnas det faktiskt en filmfestival i Åmål som hålls i källaren på Biblioteket, så passa på och gå och se en film du aldrig sett förr. Det ska iallafall jag göra!

Tid: Ungefär 1,5 – 3 h
Kostnad:
Att hyra kostar runt 25 – 50 kronor, och en biobiljett runt 70-90 kr. Funkar även bra att låna utav kompisar och turas om att titta!
Känsla:
Förhoppningsvis fångar filmen någon känsla inom dig, oavsett om du blir rädd, glad, ledsen, eller peppad! Och ser man på film tillsammans med någon är det kul att diskutera den efteråt.Detta inlägg är publicerat i Tips och taggat , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.