#21 Byt roll

Det går inte att ljuga om att vi har vissa roller i olika sammanhang och umgängen. Det vore kul att testa att byta roll!

Är du den som alltid brukar vara tyst – det är enkelt! Gör din röst hört!

Tar du mest plats i rummet? – Testa att hålla en låg profil och se allt med andra ögon, från bakgrunden.

Är du den som alltid tar initiativ? – Låt andra göra jobbet!

Tar du aldrig initiativ? – Gör det! Försök att dra igång nått, spela ett spel kanske eller gå ut?

Gör något oväntat helt enkelt! Jag har funderat på hur det skulle vara att försöka klara sig en hel dag utan att säga något. Det vore väldigt spännande att se om man lyckades.

Det du tjänar på genom att göra såhär är att du kan se hur andra i din omgivning ser på situationer. Men det bästa är såklart att bara vara sig själv! Det håller allra bäst i längden. Men det är värt att bryta sina roller lite ibland, och framförallt ska det vara en kul grej!

Detta inlägg är publicerat i Tips och taggat , , , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

En Kommentar


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /srv/users/serverpilot/apps/todo-today/public/wp-content/themes/thematic/library/extensions/comments-extensions.php:262 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/todo-today/public/wp-content/themes/thematic/library/extensions/discussion.php(30): thematic_commenter_link() #1 /srv/users/serverpilot/apps/todo-today/public/wp-includes/class-walker-comment.php(174): thematic_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /srv/users/serverpilot/apps/todo-today/public/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /srv/users/serverpilot/apps/todo-today/public/wp-includes/class-walker-comment.php(135): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /srv/users/serverpilot/apps/todo-today/public/wp-includes/class-wp-walker.php(321): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /srv/users/serverpilot/apps/todo-today/public/wp-includes/comment-template.php(2097): in /srv/users/serverpilot/apps/todo-today/public/wp-content/themes/thematic/library/extensions/comments-extensions.php on line 262