#198 Festivalsommar: Bunkerfestivalen

Detta är  tolfte delen i vår minigudie i festivalerna och sommarens tecken. Det kommer innehålla allt om festivalerna, hur du tar dig dit, vilka grymma artister du inte får missa på festivalerna, och vilka festivaler som kommer bli de bästa i sommar även en del tips för diverse saker inom festivalområdet.

Denna sommaren kryllar det av festivaler runt om i hela Sverige, och andra länder också. Men vi ska sikta in oss på de svenska festivalerna så mycket som möjligt. Och nu ska vi introducera:

Bunkerfestivalen

Om festivalen: Från facebook sidan: Efter en otroligt lyckad festival förra året så är det nu en självklarhet att vi kör på i år igen. Detta året kommer festivalen gå av stapeln i Valhalla folkets park (Bengtsfors) den 3 juli, vilket kommer att bli en helt fantastisk upplevelse!  Vi räknar med många besökare, skönt väder, och en härlig stämning under hela festivaldagen. Så se nu till att skriva upp datumet redan nu. Det kommer bli en festival ni INTE vill missa!!!Efter en otroligt lyckad festival förra året så är det nu en självklarhet att vi kör på i år igen. Detta året kommer festivalen gå av stapeln i Valhalla folkets park (Bengtsfors) den 3 juli, vilket kommer att bli en helt fantastisk upplevelse!

Datum: 3 juli

Vilka är det klara artisterna: The Soundtrack Of Our Lives , Sator,  The Generals, Kid Down, Social Siberia, Chaos Ex Nihilo, Killer Clan Of F.U.N, Lucky Malice (NO), Pale Kids (NO)

Priser: FÖRKÖP UTE NU! http://www.tickster.com/sv/events/crly08z89nz9ffx Entré: 200:- + Serviceavgifter, Entré inklusive camping: 220:- + Serviceavgifter

Åldersgräns: Du måste ha fyllt 15 år för att själv få komma in på festivalområdet. Är du under 15 år får du gå in på festivalområdet i målsmans sällskap. Barn under tolv år kommer in gratis i målsmans sällskap. Tänk på att barn/ungdomar mellan 12-15 år löser egen biljett, men måste gå på festivalen i målsmans sällskap.

Hur tar man sig dit:

Dagar kvar till festivalen: 38 dagar kvar till festivalstarten.

Övrigt: Nu har du/ni som har ett aktivt Band i Dalsland chansen att få vara med och spela på Bunkerfestivalen 2010. Enda kravet är att ni bor och är aktiva i Dalsland. Det spelar ingen roll om ni spelade förra året eller inte utan alla band är välkomna. Skicka in information om ert band (KORT) och bifoga en bild till vivillspela@bunkerfestivalen.se.
Röstningen kommer att avgöras genom hur många ”likes” eran bild kommer att få på ett enskilt arr av oss här på faceboook.

Alkohol och dylikt får ej medtas in på festivalområdet. Det kommer att finnas ölförsäljning på området, där 18 år gäller. Det kommer att finnas en väskinlämning vid entrén.

För mer information: http://bunkerfestivalen.se/

Detta inlägg är publicerat i Tips och taggat , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.