#195 Festivalsommar: Sonisphere

Detta är elfte delen i vår minigudie i festivalerna och sommarens tecken. Det kommer innehålla allt om festivalerna, hur du tar dig dit, vilka grymma artister du inte får missa på festivalerna, och vilka festivaler som kommer bli de bästa i sommar även en del tips för diverse saker inom festivalområdet.
Denna sommaren kryllar det av festivaler runt om i hela Sverige, och andra länder också. Men vi ska sikta in oss på de svenska festivalerna så mycket som möjligt.

Sonisphere

Datum: 7 augusti
Vilka är det klara artisterna: Iron Maiden, Alice Cooper, Heaven & Hell, Mötley Crüe, Slayer, Iggy & The Stooges, Anthrax Detta är bara en liten del av alla som kommer att spela under festivalen.
Priser: 880 kronor plus 45 kr serviceagift.
Hur tar man sig dit: Festivalen kommer att hålla till i Stora Skuggan vid Frescati/Stockholms universitet (Stora Skuggans väg 22). Dit åker man lämpligen med tunnelbanans röda linje till station Universitetet. Läs mer på SL. Från stationen är det 10 minuters promenad via och förbi Allhuset och Gula Villan.
Det finns inga parkeringar i närheten så vi rekommenderar inte att ni kommer med bil. Dessutom är det inge vidare för miljön. Måste ni ändå ta bilen är universitetets parkeringar närmast.
Dagar kvar till festivalen: 109 dagar kvar till festivalstarten.
För mer information: http://se.sonispherefestival.net/
Detta inlägg är publicerat i Tips. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.