#192 Festivalsommar: Peace & Love

Detta är åttonde delen i vår minigudie i festivalerna och sommarens tecken. Det kommer innehålla allt om festivalerna, hur du tar dig dit, vilka grymma artister du inte får missa på festivalerna, och vilka festivaler som kommer bli de bästa i sommar även en del tips för diverse saker inom festivalområdet.
Denna sommaren kryllar det av festivaler runt om i hela Sverige, och andra länder också. Men vi ska sikta in oss på de svenska festivalerna så mycket som möjligt.

Peace & Love

Om festivalen Peace & Love bildades som en förening 1999 i samband med den första Peace & Love – festivalen. De första åren arbetade man för att motverka våld, rasism och främlingsfientlighet i Borlänge och Dalarna. Men efter en tid övergick arbetet till att skapa arrangemang för positiva värden och det ständiga budskapet om Mångfald, Gemenskap och Förståelse etablerade sig. Föreningen Peace & Love är religiöst och politiskt obunden.
Datum: 28 juni-3 juli.
Vilka är det klara artisterna: Jay-Z, Alice in Chains, Wolfmother, Europe, Imperial State Electric, Kim Wilde, Mando Diao, Mika,The Hives, The Kooks. Detta är bara några få av alla klara artisterna på P&L !
Priser: Festival pass: 1495 kr. Festivalpass + camping: 1645 kr. Festivalpass+ lugn camping: 1645kr.
Åldersgräns: 15 år.
Hur tar man sig dit: Om ni kommer från norr : Falun: riksväg 80. Mora: riksväg 70. Om ni kommer från söder: Örebro: riksväg 50. Stockholm: E18 -> riksväg 70.
Dagar kvar till festivalen: 81 dagar kvar till festivalstarten.
För mer information: http://www.peaceandlove.nu

Detta inlägg är publicerat i Tips. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.