#175 Earth Hour

Det här är näst sista inlägget av sju i en serie om hur du blir mer miljömedveten på ett enkelt sätt. Det kommer att förändra din vardag om du genomför alla.

Idag är det åter igen dags för Earth Hour. Med start klockan 20.30 och i en timme framåt uppmanas alla på jorden släcka ner varenda liten lampa, tv-apparat dator. Helt enkelt stänga av allting som drar alldeles för mycket elektricitet i vardagen. Och bidra till att rädda världen!

Det går att anmäla sig på www.wwf.se till Earth Hour för att Världsnaturfonden ska kunna se hur många som är engagerade i klimatfrågan och vill förändra. Vill du? Anmäl dig då här: http://www.wwf.se/v/klimat/earth-hour/1257614-earth-hour-2010-anmalan-for-privatpersoner

Enligt WWF är det hittills 5729 privatapersoner, 138 kommuner, 574 företag, 170 organisationer, 336 skolor och 91 trossamfund anmälda till Earth Hour i Sverige.

Och varför inte göra det till en lite roligare grej istället för att bara sitta i mörkret ensam?
Dra ihop ett gäng kompisar och tänd en massa levande ljus och gör det allmänt mysigt hos dig. Låt era idéer flöda kring din Earth Hour-timme och gör något bra utav den!

Tid: 1 timme
Kostnad: Gratis
Känsla: Att du gör skillnad och räddar världen lite mer!

Detta inlägg är publicerat i Tips och taggat , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.