#170 Bygg en Window farm

Det här är första inlägget av sju i en serie om hur du blir mer miljömedveten på ett enkelt sätt. Det kommer att förändra din vardag om du genomför alla.

Vad är en window farm?

En window farm är effektiv vertikal fönsterträdgård. Det är lite jobb att bygga en, men det går att använda återvunna lokala material till stor del. Från din window farm får du sedan fönsteroaklt producerade grödor.

Du kommer att bidra till en grönare stadsmiljö, du minskar ditt behov globalt producerade grödor, har exakt koll på hur dina växter utvecklas och hjälper till att utveckla en av världens häftigaste idéer.

Hur bygger jag en window farm?

Du hittar all information om hur du bygger en window farm genom att registrera dig på projektets användarportal http://our.windowfarms.org. Där hittar du även massor av matnyttig information om hur man ska tänka när man bygger, hur andra har gjort och allt annat möjligt. Du hittar även massor av bra information på window farms hemsida. http://www.windowfarms.org/

Du kan även ladda ner denna PDF filen som beskriver hur du går tillväga för att bygga en egen fönsterträdgård. How to build av window farm

Har du byggt en window farm? Berätta gärna om din upplevelse i kommentarerna. ToDo-Today är jätte intresserade av att lyssna till alla tips om hur du gjorde, hur det fungerar och allting du har lärt dig.

Tid: Några dagar
Kostnad: Några hundra kronor:
Känsla: Du bidrar till en grönare och miljövänligare värld.

Detta inlägg är publicerat i Tips och taggat , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.