#159 Rädda världen

Den 27 mars är det åter igen dags för Earth Hour. Med start klockan 20.30 och i en timme framåt ska alla på jorden släcka ner varenda liten lampa, tv-apparat dator. Helt enkelt stänga av allting som drar alldeles för mycket elektricitet i vardagen. Och bidra till att rädda världen!

Det går att anmäla sig på www.wwf.se till Earth Hour för att Världsnaturfonden ska kunna se hur många som är engagerade i klimatfrågan och vill förändra. Vill du? Anmäl dig då här: http://www.wwf.se/v/klimat/earth-hour/1257614-earth-hour-2010-anmalan-for-privatpersoner

Enligt WWF är det hittills 5729 privatapersoner, 138 kommuner, 574 företag, 170 organisationer, 336 skolor och 91 trossamfunder anmälda till Earth Hour i Sverige.

Och varför inte göra det till en lite roligare grej istället för att bara sitta i mörkret ensam?
Dra ihop ett gäng kompisar och tänd en massa levande ljus och gör det allmänt mysigt hos dig. Låt era idéer flöda kring din Earth Hour-timme och gör något bra utav den!

Tid: 1 timme
Kostnad: Gratis
Känsla: Att du gör skillnad och räddar världen lite mer!

Detta inlägg är publicerat i Tips och taggat , , , , , , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.