#156 Skaffa en Prao

Har du ganska mycket att göra? Har du missat den där serien du så länge tjatat om att du ska ta ikapp och se? Ägnar du mindre än 14 minuter om dagen till att laga mat?  Då är det dags att skaffa en PRAO.

En PRAO gör allt det där du måste, så att du har tid till annat. Du blir två. Dubbelt kul, dubbelt mycket gjort. Dubbla timmar varje dygn. Vansinnigt praktiskt. Och ganska trevligt.

Så var hittar man en PRAO?  Bäst är såklart om PRAON hittar dig. Det betyder att du har nåt som denna person vill ha & som den är beredd att slita lite för. Men, om du mot förmodan inte skulle ha en kö med potentiella PRAO-elever som idogt väntar på att få vara din bitch, så finns faktiskt en rad enkla saker att göra. Sätt in en annons på blocket. Marknadsför dig som intressant hos dina småsyskons kompisar. Eller sätt upp lappar på högstadie- eller gymnasieskolornas anslagstavlor.

Kom ihåg att behandla din PRAO med respekt. Den är trots allt en likvärdig människa.  Men glöm inte heller att använda PRAO-pins. Lycka till!

Tid: ca 1 vecka
Kostnad: 0kr + evetuellt en prao-present om arbetet varit tillfredsställande
Känsla: sjukt effektivt

Detta inlägg är publicerat i Tips. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.