#152 Gör nått bara

Det är så tråkigt här.

Det händer ingenting.

Tänk om man bara kunde göra såhär istället, då hade allt blivit mycket bättre och roligare.

Det sitter många därute som skulle vilja förändra något, har mycket ideér, klagomål och andra förslag om hur man skulle kunna göra sin tillvaro mycket bättre. Tycker du att det är något som inte fungerar i din stad? Är det något evenemang som inte tilltalar dig? Känner du att det inte finns något att göra? Men gör nått istället!

Vi är säkra på att det finns massor med ideér, men det kan vara lättare att stänga in sig på sitt rum och klaga istället för att säga det till någon. Nu är det dags att ändra på det! Känner du att du skulle vilja uppträda med ditt band, ha en talangjakt, plantera massor med rosor i parken, pimpa upp din skola, ordna en utställning, fixa ett meeega stort lan, få hit en speciell bio eller föreläsare, eller något annat, är vägen inte svår för att få någon att lyssna.

Ingenting är omöjligt att genomföra, nästan… En idé måste börja stor, men vet du ingen du kan snacka med som kan hjälpa dig är det inte lätt att komma framåt i planeringen. Kontakta någon i din stad!

I Åmål kan du alltid börja prata med en lärare som kan skicka vidare dig, elevrådet på skolan, en förening, vårt ungdomsforum, vi på ToDo-Today, en ungdomsbibliotikarie eller vår Kulturchef. Börja någonstans och se vart du hamnar! Behöver du pengar kan du söka bidrag!

Se så, gör nått bara !

Detta inlägg är publicerat i Tips och taggat , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.