#131 Ägna en stund åt dig själv

I dagens samhälle lever vi ofta ett stressigt liv, ett liv som till stor del går ut på att arbeta oss fram genom livet. Ibland måste man dock tillåta sig själv att njuta av livet. Det bästa sättet man kan göra det, är att tillåta sig själv att göra saker man tycker om. Gärna en liten stund varje dag, om man har mycket tid över, bör man ta vara på den och göra saker man själv tycker är roligt.

Så tänk efter, när var det senast du ägnade en stund åt dig själv? Det är viktigt att ge sig själv tid, annars orkar man inte med vardagen. Så boka in minst 30 minuter varje dag, där du gör saker du som du älskar. Dessa minuter av ditt liv är viktiga. De ger dig kraft att göra saker som du inte gillar lika mycket, men ändå kanske trots allt kanske behöver göra för att klara av att leva.

Se till att din egen stund varje dag blir något att se framemot. Det kommer göra dig gladare. Berätta gärna för oss vad du tycker om att göra på din egen stund, genom att skicka ett mail till info@todo-today.se eller lämna en kommentar.

Tid: En stund varje dag
Kostnad: Gratis
Känsla: Du mår bättre i längden.

Detta inlägg är publicerat i Tips och taggat , , , , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.