#129 Skapa konst i snön

Snöängel från 365malmo.wordpress.com

Eftersom det är mycket snö runt omkring i Åmål, så är det kanske dags att lyfta rumpan från den varma stolen vid datorn och dra på sig långkalsonger och gå ut och göra konst av all snö. 365 saker i malmö leder sweet art kulturen framåt med hjälp av fina snöskulpturer. Åmål kan så klart bidra med minst lika fina skapelser för att göra staden vackrare och trevligare.

Det kan vara smart att plocka fram en spade, ett par vantar och lite varm choklad. Då har du både verktyg för att kunna skapa och något värmande när kylan tränger sig på.

Om du inte vill göra en en snoängel som på bilden, kan du ju alltid göra en lykta, en snögubbe eller någon annan figur som du tycker om. Ta gärna ett kort på din skapelse och dela med dig av den. Om du mailar in din snökonst publicerar vi den här på bloggen. Skicka ett mail till info@todo-today.se med bild och namn. Vem skickar första bilden?

Tid: En timme
Kostnad: Gratis
Känsla: Kreativt, kallt och lite konstigt.

Detta inlägg är publicerat i Tips och taggat , , , , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.