#124 Fira alla hjärtans dag

högtid

Att fira alla hjärtans dag tycker många är jätte mysigt, andra tycker att det är helt meningslöst. ToDo-Today tycker att tanken är god, men konceptet om att det ska vara just den 14 februari lite tråkigt. Så därför tipsar vi om att det kanske är dags för att fira alla hjärtans dag redan imorgon, eller i maj eller när som helst. Det viktiga är att hylla det du älskar!

Alla dagar är värda att fira som vi tidigare har berättat om i vårt tips #89 Inför en ny högtid. Att fira alla hjärtans dag kan man göra på många olika sätt, här kommer några förslag:

Varför måste man bara fira saker man tycker om en dag om året, när det alltid finns en anledningen till att fira. Säg till dina vänner att du gillar dem, prata med dina föräldrar, berätta för någon att du blev glad av att hon/han sa att du hade en fin tröja. Ge uttryck för dina känslor.

Att kunna uttrycka sina känslor är viktigt, och att kunna berömma sig själv för något bra man gör är faktiskt också väldigt viktigt. Om man kan kombinera dessa på ett bra sätt har man kommit långt.

Tid: En dag
Kostnad: Kärlek är gratis, precis som leenden.
Känsla: Älskad

Detta inlägg är publicerat i Tips och taggat , , , , , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.