#120 Bli proffs på fingerskateboard


en reklam för fingerskateboard.

Att bli proffs på något tar sin tid. Men det kräver ett tålamod och träning. Så vem som helst kan bli proffs på något alltid. Varför inte bli proffs på årets ”fluga” fingerskateboarding?

Det fanns redan på slutet av 1970-talet fanns fingerskateboard som en hobby av Lance Mountain. Liknande fingerboarding, handboarding är en förminskad version av en skateboard som en användare styr med sina händer istället för bara fingrar, medan finger snowboard använder en miniatyr av en snowboard. Troligtvis kommer det vara en sport som är med på Olympiska spelen 2012 i London

Hur gör man då? Ja, jag är inget proffs på detta och har aldrig heller testat men det ser coolt ut när ett riktigt proffs gör alla coola trick. Därför har jag gjort lite re-search om detta. För att köra ska man använda sig av långfingret längs bak och pekfingret i mitten av brädan. Man kan köra free-style, på byggda och ihopsatta ramper med half-pipes, ramper och massa annat.

Det enda sättet att riktigt lära sig det på är via övning och man kan alltid söka på nätet efter tips och tricks från andra fingerskateboardande personer!

Detta inlägg är publicerat i Tips och taggat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.