#110 Lek kurragömma

På lördag är det ett gäng som bestämt sig för att leka kurragömma på IKEA Bäckebol i Göteborg. Eller ett gäng, det är 2000 personer… Läs mer här.

Är det så att du inte kan komma vill vi ändå uppmana dig att gömma dig på skoj. Barn uppskattar det hejdlöst, och frågan är när och varför man börjar tröttna på det. Ta chansen att väcka barnet i dig igen.

Text: 365saker.se

VIKTIG INFORMATION!!!
——————————
– IKEA låter oss leka så länge vi sköter oss (ex vis inte är på Tag-själv-lagret och inte stör kunderna). Vi måste följa instruktioner från IKEAs personal, väktare och polis (som kommer att finnas i närheten).
– Tänk på att följa instruktioner som IKEA lämnar i högtalarna på varuhuset.
– Vi samlas på parkeringen utanför varuhuset. Leta efter en person med megafon!
– Alla som vill vara med och leka SKALL ha en mössa på sig, annars kommer vi inte att kunna skilja på vilka som är med och leker eller ej. (spelar ingen roll vilken typ, men den ska bäras även inomhus). Alternativt ett pannband eller annat band i SYNLIG FÄRG som man kan ha på armen el. dylikt.
– När du är upphittad är leken slut för din del. Om du vill kan du fortsätta leta efter andra, eller ta dig ifrån varuhuset.
– Tänk på att ta det lugnt och försiktigt och visa hänsyn!

Detta inlägg är publicerat i Tips och taggat , , , , , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.